Victorinox 5.6614.15 vykosťovací a filetovací nôž 15 cm, zelená
19,90 €
s DPH
21,83 €
s DPH
Vykosťovací a filetovací nôž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťovanie hydiny alebo šunky, orezávanie tuku a šliach, ale i na filetovanie rýb a ich krájanie na tenké plátky. Vhodný do kuchyne i pre profesionálnych mäsiarov.
Má zúženú tenkú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vhodná na pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí.
Rukoväť je vyrobená zo zeleného plastového materiálu Fibrox, ktorým bol prelomovým pre Victorinox. Možno ju sterilizovať do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
Podobné produkty:
Kód: T00053761
EAN: 7613329167052
Kód: T00002228
EAN: 7611160011589
Kód: T00006197
EAN: 7611160504425
Kód: T00006201
EAN: 7611160045102
Popis produktu
Vykosťovací a filetovací nôž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťovanie hydiny alebo šunky, orezávanie tuku a šliach, ale i na filetovanie rýb a ich krájanie na tenké plátky. Vhodný do kuchyne i pre profesionálnych mäsiarov.
Má zúženú tenkú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vhodná na pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí.
Rukoväť je vyrobená zo zeleného plastového materiálu Fibrox, ktorým bol prelomovým pre Victorinox. Možno ju sterilizovať do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
Parametre produktu
Dĺžka čepele
15 cm
Materiál čepele
Nerezová oceľ
Materiál rukoväte
Plast
Materiál čepele
nerez ocel
Rýchle dodanie tovaru už ďalší deň, zdarma od 100,00 €
Množstevné zľavy a výhodné veľkoobchodné ceny
Obrovské množstvo produktov dostupných na sklade
Pokročilá správa objednávok a zákazníckeho účtu
