Victorinox 5.6614.15 vykosťovací a filetovací nôž 15 cm, zelená
21,00 €
s DPH
21,30 €
s DPH
Vykosťovací a filetovací nôž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťovanie hydiny alebo šunky, orezávanie tuku a šliach, ale i na filetovanie rýb a ich krájanie na tenké plátky. Vhodný do kuchyne i pre profesionálnych mäsiarov.
Má zúženú tenkú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vhodná na pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí.
Rukoväť je vyrobená zo zeleného plastového materiálu Fibrox, ktorým bol prelomovým pre Victorinox. Možno ju sterilizovať do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
Podobné produkty:
Kód: T00002162
EAN: 7611160506054
Kód: T00012741
EAN: 4045011051838
Kód: T00002245
EAN: 7611160045126
Kód: T00050602
EAN: 4045011142802
Popis produktu
Vykosťovací a filetovací nôž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťovanie hydiny alebo šunky, orezávanie tuku a šliach, ale i na filetovanie rýb a ich krájanie na tenké plátky. Vhodný do kuchyne i pre profesionálnych mäsiarov.
Má zúženú tenkú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vhodná na pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí.
Rukoväť je vyrobená zo zeleného plastového materiálu Fibrox, ktorým bol prelomovým pre Victorinox. Možno ju sterilizovať do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
Parametre produktu
Dĺžka čepele
15 cm
Materiál čepele
Nerezová oceľ
Materiál rukoväte
Plast
Materiál čepele
nerez ocel
Rýchle dodanie tovaru už ďalší deň, zdarma od 100,00 €
Množstevné zľavy a výhodné veľkoobchodné ceny
Obrovské množstvo produktov dostupných na sklade
Pokročilá správa objednávok a zákazníckeho účtu